Beste VPN voor iPhone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Meer mensen dan ooit zijn op zoek naar een iOS VPN. Dit komt omdat een VPN voor iOS ISP’s, overheidsinstellingen en online bedrijven kan weerhouden van het bijhouden van uw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van een iPhone VPN kunt u uw digitale privacy behouden en toegang krijgen tot veel extra content. Met een VPN kunnen iPhone- en iPad-gebruikers de online censuur omzeilen of geobeperkingen omzeilen. En een iOS VPN beschermt u onderweg – met extra beveiliging op openbaar WiFi.

Wat zijn de beste VPN’s voor iPhone en iOS?

Hieronder krijgt u een snelle blik op de beste iPhone VPN-diensten. Als u meer informatie wilt over onze aanbevelingen – scroll dan naar beneden voor diepgaande vergelijkingen die uw selectie zullen helpen.

 • NordVPN – Geweldige iOS VPN-app, betrouwbaar en een onovertroffen prijs
 • CyberGhost VPN – Snelle verbindingen en grote iOS-compatibiliteit
 • Ivacy – Privéservice die met iOS werkt en streaming platformen deblokkeert
 • ExpressVPN – vertrouwen en betrouwbaarheid zorgt ervoor dat iPhone-gebruikers terugkomen
 • IPVanish – beschikt over uitstekende iOS-compatibiliteit en biedt verschillende supersnelle servers

5 beste VPN’s om te gebruiken op iPhone en iPads: diepgaande analyse

De samenvattingen leggen uit waarom onze interne VPN-experts voor deze specifieke VPN’s hebben gekozen. Dit zijn veruit de beste VPN’s voor iPhone- en iPad-gebruikers, lees verder om te weten te komen waarom!

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN heeft een van de makkelijkst te gebruiken VPN-apps op de markt

Prijzen
Vanaf $3,49 / maand

Beschikbaar op
MacOS
Android
iOS
Windows

Deblokkeert

Netflix
iPlayer
Amazonegebied Prime
Hulu

NordVPN is de beste VPN voor de iPhone vanwege de gebruiksvriendelijke iOS VPN-app en de geweldige beveiligingsfuncties. Als u een iPhone VPN wilt die goedkoop is, maar volledig uitgerust; deze VPN is voor u. Het deblokkeert zelfs Netflix US en BBC iPlayer! NordVPN heeft de VPN van het jaar gewonnen bij de VPN awards in Las Vegas, omdat het een enorme hoeveelheid functies heeft om uw gegevens veilig en privé te houden. Het heeft ook servers in meer dan 60 landen voor het deblokkeren van meer content dan ooit tevoren. NordVPN is snel, en het is briljant voor streaming in HD. Het heeft een zero-logs beleid, wat het beste privacybeleid is dat u kunt krijgen. Het laat gebruikers de software op 6 apparaten tegelijk installeren, wat deze VPN verbazingwekkend goed waardeert. U kunt het uitproberen dankzij de 30-dagen geld-terug-garantie. Uitstekend en goedkoop; een no brainer voor de meeste mensen.

Bezoek NordVPN

Lees NordVPN Review

2. 2. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost is een snelle, nul-logs VPN met een handige iOS-app.

Prijzen
Vanaf $2,75 / maand

Beschikbaar op
Android
iOS
Windows
MacOS
Linux

Deblokkeert
Netflix
iPlayer

CyberGhostVPN is gevestigd in Roemenië en heeft een uitstekend no logs beleid, uitstekende beveiligingsinstellingen en sterke OpenVPN-codering. Dit stelt u in staat om toegang te krijgen tot elke inhoud die u wenst zonder dat u wordt gevolgd. De iOS VPN-app is fantastisch en eenvoudig te gebruiken. En vanwege de prijzen is deze VPN betaalbaar voor vrijwel elke iOS-gebruiker. We vinden het geweldig dat dit VPN een 45-dagen geld-terug-garantie biedt, servers in meer dan 60 landen heeft en toegang biedt tot populaire diensten zoals Netflix US. Ook kunnen abonnees het op 7 apparaten tegelijk gebruiken.

Bezoek CyberGhost VPN

Lees CyberGhost VPN Review

3. 3. Ivacy

Ivacy

Ivacy is niet alleen goed voor de privacy, maar ook voor het deblokkeren.

Prijzen
Vanaf $1,33 / maand

Beschikbaar op
iOS
Windows
Android
Linux
MacOS

Deblokkeert
Amazonegebied Prime
Hulu
Netflix
iPlayer

Ivacy is een VPN die enorme golven begint te maken door zijn fantastische iOS-app. Hoewel het niet noodzakelijkerwijs de beste VPN voor iOS is, wordt het door veel iPhone-VPN-gebruikers enorm gewaardeerd. Ivacy VPN is goedkoop en heeft apps voor alle platformen. Het heeft een zero logs beleid, uitstekende beveiligingsmogelijkheden en servers op meer dan 100 locaties in de wereld. Dat is een enorme keuze en betekent dat u alles kunt deblokkeren wat u maar wilt. Op iOS biedt het ook sterke IKEv2-codering om uw gegevens privé te houden van uw ISP en de overheid. Deze VPN biedt toegang tot US Netflix, en hoewel het niet de snelste VPN ter wereld is, is het snel genoeg om te streamen in HD. U kunt het testen dankzij de 30-dagen geld-terug-garantie.

Bezoek Ivacy

Lees Ivacy Review

4. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN is misschien een beetje prijzig, maar het is zeker de moeite waard.

Prijzen
Vanaf $6,67 / maand

Beschikbaar op
Android
iOS
Windows
MacOS
Linux

Deblokkeert
Netflix
iPlayer
Amazonegebied Prime
Hulu

ExpressVPN is een uitstekend VPN dat al lang bestaat en zijn betrouwbaarheid heeft bewezen. De iOS VPN-software is eenvoudig te gebruiken en biedt alle noodzakelijke privacy-functies om uw gegevens te beschermen tegen hackers en uw ISP. De servers bevinden zich in 94 landen, wat betekent dat u een eindeloze lijst van online diensten en websites van over de hele wereld kunt deblokkeren.

De klantenondersteuning in 24/7 live chat en de agenten zijn uiterst deskundig en vriendelijk. Een nadeel is dat het VPN slechts op 3 gelijktijdige apparaten kan worden gebruikt, wat weinig is gezien de prijs van een abonnement. Echter, dit is een topkwaliteit VPN iPhone bezitters kunnen testen met behulp van de 30-dagen geld-terug garantie. En het deblokkeert ook Netflix!
Bezoek ExpressVPN
Lees ExpressVPN Review
5. 5. IPVanish
IPVanish

IPVanish biedt een geweldige iOS-app die zeer gebruiksvriendelijk is

Prijzen
Vanaf $4,12 / maand

Beschikbaar op
Windows
MacOS
Android
iOS

IPVanish is een in de VS gevestigde dienst die door zijn uitstekende eigen servernetwerk op onze lijst staat. Dit maakt het mogelijk om uitstekende snelheden te bieden voor het streamen in privacy. Het feit dat IPVanish in de VS gevestigd is, is nooit ideaal voor een privacy service, maar IPVanish zorgt ervoor dat het nooit een logboek bijhoudt dat het later aan de autoriteiten zou moeten overhandigen als het een bevelschrift krijgt. Het VPN biedt ook een sterke militaire encryptie om ervoor te zorgen dat u nooit uw surfgedrag op het web lekt naar uw ISP. IPVanish is eenvoudig te gebruiken en de iPhone VPN software is geweldig. Met servers in meer dan 60 landen – u heeft altijd genoeg keuzes voor het deblokkeren. Echter, deze provider deblokkeert Netflix US niet. U kunt het testen dankzij de 7-daagse geld-terug garantie, en deze VPN maakt maar liefst 10 gelijktijdige verbindingen mogelijk!

Bezoek IPVanish

Lees IPVanish Review

Beste iPhone VPN apps: Snelheidsanalyse

Veel dingen kunnen van invloed zijn op uw internetsnelheden, zoals of u verbonden bent met een WiFi-hotspot of op een data-abonnement. Uw snelheden worden vooral beïnvloed door de verbinding waarvoor u betaalt, en tenzij u betaalt voor snel internet, kunt u geen hoge snelheden verwachten.

Bovendien zal een VPN je internetsnelheden enigszins vertragen. Dit komt omdat het uw gegevens moet versleutelen en via een VPN-server moet routeren. Daarom is het essentieel om u te abonneren op een razendsnelle iOS VPN. Het goede nieuws is dat de VPN’s in deze gids allemaal uitstekende Tier1 servers hebben. om deze reden zullen ze uw verbinding slechts met een minuscuul bedrag vertragen.

We krijgen de resultaten in de onderstaande grafiek door VPN’s te testen onder labcondities met behulp van een speciale gigabitlijn. Hoewel u geen vergelijkbare snelheden moet verwachten (omdat u geen gigabitlijn heeft) – deze grafiek laat wel zien welke VPN’s op dit moment het snelst zijn! Zodat u kunt kiezen voor de snelste die beschikbaar is voor u.

Kan ik een VPN gebruiken om mijn internetsnelheden te verbeteren?

Nee, helaas werkt een iOS VPN zo niet. Een VPN leidt uw verkeer om via een VPN-server, naast het versleutelen van uw gegevens. Dit kost tijd, wat betekent dat het VPN een lichte vermindering van uw verbindingssnelheden veroorzaakt. Een snel VPN is simpelweg een VPN dat snel genoeg servers heeft om deze reductie zo klein mogelijk te houden. Zodat u geen extra belasting van uw internetsnelheden merkt.

Voor meer informatie over hoe een VPN uw snelheden beïnvloedt, kunt u onze VPN-snelheidstestgids raadplegen.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Het is een veelzijdige online dienst die uw locatie verbergt en uw webverkeer in een beveiligde VPN-tunnel versleutelt.

Een VPN geeft u veel meer online vrijheid op uw iPhone of iPad. Het doet dit door u de mogelijkheid te bieden om te doen alsof u een ander land bent. Zodra u verbinding maakt met een buitenlandse VPN-server kunt u toegang krijgen tot websites en diensten die op dat moment op uw locatie zijn geblokkeerd. Bovendien geeft een VPN u gemoedsrust door uw gegevens te beschermen tegen hackers en overheidssnoops.

Als u nog nooit eerder een VPN hebt gebruikt, raden wij u aan om wat meer te leren door onze handige gidsen te lezen:

 • Wat is een VPN? Een niet-technische inleiding
 • Zijn VPN’s legaal?
 • Hoe stel je een VPN in op de iPhone?

Wat kun je doen met een VPN voor iPad en iPhone?

Door gebruik te maken van een VPN iPhone kunnen gebruikers:

Bypass censuur en toegang tot geo-restricted content
Films streamen en downloaden met volledige privacy
Stop uw ISP met het bijhouden van uw webgewoontes en het verzamelen van metadata voor de overheid.
Versleutel al uw gegevens om te voorkomen dat ze worden gehackt op openbare WiFi.
Toegangsstreamingdienst die momenteel in uw regio is geblokkeerd, zoals US Netflix, BBC iPlayer en talloze andere onlinediensten.

Hoe zet u een VPN op uw iPhone op?

Als u een VPN wilt opzetten op een iPhone, duurt het ongeveer 10 minuten. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om een VPN-app op de iPhone of iPad te installeren:

 • Abonneer je op een iPhone voor VPN in deze gids door op de link te klikken. Wij raden NordVPN aan omdat het goedkoop en echt geweldig is!
 • Download de iPhone VPN software voor de door u gekozen provider en installeer deze. U kunt de app krijgen in de iTunes app store door er naar te zoeken.
 • Start de iPhone VPN-app en meld u aan op uw betaalde account met behulp van uw gegevens.
 • Selecteer een VPN-server waar u deze nodig hebt en klik op verbinden. De VPN laat u zien dat er een verbinding is gemaakt.
 • Wanneer de iPhone VPN verbinding maakt, zijn uw gegevens beveiligd met encryptie en wordt uw echte IP-adres verborgen. Dit houdt uw internetprovider, werkplek of de overheid tegen om bij te houden wat u online doet. Het voorkomt ook dat de websites die u bezoekt weten waar u zich werkelijk bevindt. Hierdoor kunt u buitenlandse geo-restricted services deblokkeren en de lokale censuur omzeilen.

Voor verdere hulp bij de installatie kunt u onze installatie van een VPN op iOS-gids raadplegen.

Kunt u een veilig, gratis VPN voor de iPhone krijgen?

De meeste gratis VPN’s zijn risicovol. Deze cowboyservices monitoren en volgen de gegevens van hun gebruikers om winst te maken. Dit is geen schok voor ons, want het draaien van een VPN is kostbaar – en er is geld voor nodig. Wanneer u dus 99% van de gratis VPN’s gebruikt, is het van vitaal belang te begrijpen dat u voor de dienst betaalt met uw gegevens (en dus uw privacy).

Gratis VPN’s hebben een slecht privacybeleid dat dit weerspiegelt, en stellen hen in staat om geld te verdienen door u te verkopen. En, sommige gratis VPN’s bevatten zelfs spyware – en staan erom bekend dat ze liegen over de versleuteling die ze bieden. Daarom is het essentieel om uiterst voorzichtig te zijn als u kiest voor een gratis VPN voor iOS.

Een gratis VPN voor iOS kan zeer riskant zijn.

Er zijn enkele gratis VPN’s voor iOS die we wel aanraden (volg de bovenstaande link). Deze diensten bieden echter slechts een beperkt gratis plan als voorproefje van wat de volledige premium service kan doen. Zo zal een gratis VPN u niet hetzelfde niveau van ervaring geven als een volledig, betaald iOS VPN. Dit komt omdat de gratis diensten die u kunt vertrouwen beperkt zijn met downloadlimieten, beperkingen van de verbindingssnelheid en minder opties voor de locatie van de server.

Als u een gratis onbeperkt VPN voor de iPhone wilt, is het beste idee om u te abonneren op een premium service van dit artikel om te genieten van de geld-terug-garantie. Zo kunt u tot 45 dagen lang genieten van een iOS VPN met alle toeters en bellen, zonder dat u een dubbeltje hoeft uit te geven.
Top-tip: Ontvang ExpressVPN gratis!

Wist u dat u ExpressVPN’s volledig uitgeruste service zonder beperkingen kunt ervaren… gratis!

Als u de gratis VPN’s te beperkend vindt, waarom test u dan niet ExpressVPN premium service? Koop gewoon een abonnement via de onderstaande knop en profiteer van de no-nonsense geld-terug-garantie. Geniet van de service voor maximaal 30 dagen, en wanneer u annuleert, krijgt u uw geld terug!

Bezoek ExpressVPN >>

Moet een VPN aan of uit? Openbare WiFi-beveiligingskwesties

iOS-apparaten hebben een uitstekende reputatie op het gebied van privacy en veiligheid. Echter, als het gaat om het hacken van publieke wifi – of om het traceren door ISP’s en lokale netwerkbeheerders – zijn iPhones net zo kwetsbaar. Als u vaak verbinding maakt met publieke wifi-hotspots met uw iPhone – is het belangrijk om VPN-software te gebruiken.

Zonder VPN zou u het slachtoffer kunnen worden van “evil twin” hotspots die door hackers zijn opgezet. U kunt ook uw gegevens, logins of debetkaartgegevens laten stelen als gevolg van verkeerd geconfigureerde WiFi-hotspots. Een VPN is de enige manier om uzelf te beschermen tegen wifi-hacking – dus zet het altijd aan.
Werkt een VPN op iPad?

Ja, u kunt een VPN op iPad op dezelfde manier instellen als op de iPhone. Oudere generaties werken misschien niet perfect, maar recente modellen werken allemaal naadloos samen met iOS VPN’s. In feite had deze gids heel gelukkig de 5 beste VPN’s voor iOS kunnen worden genoemd.

De VPN’s voor iPhone in deze gids staan tussen 3 en 6 gelijktijdige verbindingen toe, wat betekent dat u de app kunt gebruiken op een iPad, iPhone, Mac-computer of zelfs een Windows- of Android-toestel tegelijk!

Als u wilt weten hoe u VPN’s op iPad kunt gebruiken, volg dan gewoon de doorlooptijd eerder in dit artikel, want het proces is identiek.

FAQ’s

Deze gids heeft geprobeerd alles uit te leggen wat je zou willen weten over de iPhone VPN’s.

Is het illegaal om een VPN te gebruiken op de iPhone?

In de meeste landen is het volkomen legaal om een VPN te gebruiken op uw iPhone. Sommige landen zoals Rusland, Iran, China, Egypte en Noord-Korea hebben wel een VPN-verbod. Voorzichtigheid is dus geboden als u in een land met een totalitaire regering woont. In het algemeen is het echter de handeling van het deblokkeren van beperkte website-inhoud (en niet het VPN-gebruik) die illegaal is in die landen.

Hoe kan ik VPN op de iPhone gebruiken voor het deblokkeren?

Om content in uw land te deblokkeren, hoeft u alleen maar verbinding te maken met een VPN-server buiten uw eigen land en kunt u direct gaan genieten van content van die plaats. Bekijk onze gids voor geo spoofing voor meer informatie.

Wat is VPN iPhone “vastbinden”?

Als u de internetverbinding van uw iPhone deelt door deze aan een laptop of een ander apparaat vast te binden, wordt dat apparaat beschermd door de VPN-verbinding van uw iPhone. Dit is een eenvoudige manier om een secundair apparaat aan te sluiten op een VPN zonder dat u de VPN-software rechtstreeks op dat apparaat hoeft te installeren.

Wat doet een VPN op iOS?

Een iOS VPN codeert alle gegevens die van uw apparaten komen en gaan. Dit voorkomt dat uw ISP en lokale netwerkbeheerders de websites die u bezoekt kunnen volgen. Het houdt ook de overheid tegen om uw verkeer te snuffelen. Een VPN verbergt ook uw echte IP-adres, waardoor u extra privacy krijgt bij het volgen van websites. En omdat u met een VPN kunt doen alsof u in een ander land bent, kunt u alle websites die door uw internetprovider zijn geblokkeerd, deblokkeren of toegang krijgen tot websites met geobeperkte toegang vanuit het buitenland. De versleuteling die een iOS VPN biedt, zorgt er ook voor dat uw gegevens worden beschermd op openbaar WiFi.

Kunt u een VPN downloaden zonder gebruik te maken van de App store?

Nee. Alle gerenommeerde VPN’s voor iOS publiceren hun apps via de App Store en dit is veruit de beste manier om de apps te verkrijgen. Als u uw iPhone uit de gevangenis haalt, kunt u de VPN-app wellicht uit een willekeurige app-repository halen. Dit kan echter leiden tot de mogelijkheid om een onofficiële versie te downloaden die is geïnfecteerd met malware. Wij raden u aan om altijd de officiële VPN-app uit de iOS-app store te downloaden.

Kan ik toegang krijgen tot de verkapte VPN-servers op iOS?

Nee, VPN’s bieden standaard toegang tot verkapte servers op hun iOS-apps. Dit komt omdat Apple het voor ontwikkelaars erg moeilijk (bijna onmogelijk) maakt om deze functie in hun apps uit te rollen. Echter, sommige VPN’s, zoals NordVPN, kunnen handmatig worden ingesteld binnen iOS om een OpenVPN of L2TP verbinding te maken met een verduisterde server. Neem contact op met uw VPN voor meer informatie over hoe u deze handmatig kunt instellen.

Zal een iPhone VPN mijn batterij snel verbruiken?

Alle apps helpen om uw batterij te ontladen als ze actief zijn, en een VPN is niet anders. Een VPN is echter geen bijzonder batterijhongerige app en mag er niet toe leiden dat uw batterij op een alarmerend niveau leegloopt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.