ExpressVPN

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ExpressVPN

ExpressVPN is snel, veilig en houdt u volledig anoniem met hun strikte no logging policy. Ze staan torrenting/P2P toe en werken zelfs met Tor voor het maximale niveau van privacy. De app ziet er geweldig uit en is zeer eenvoudig te gebruiken. ExpressVPN ondersteunt vrijwel alle apparaten waarop je het nodig hebt.

ExpressVPN maakt gebruik van het standaard OpenVPN tunneling protocol en AES 256-bit als standaard, maar als je een techneut bent en het wilt verbeteren, kun je dat handmatig doen. Hun serverpark bestaat uit een duizelingwekkende hoeveelheid 3000+ servers in 94 landen.

De prijs van hun service is vrij duur en het is niet de beste optie voor Netflix. In onze tests werkten slechts 6 van de 30 Amerikaanse servers.

Al met al is het een zeer goede premium VPN-service, maar niet de beste keuze als u op zoek bent naar een Netflix VPN met een budget. Als u op zoek bent naar veiligheid en anonimiteit, dan is ExpressVPN een uitstekende keuze.

ExpressVPN Overzicht

OVERAL RANK: #3 van de 78 VPN’s
GEBRUIKBAARHEID: Zeer gemakkelijk, Ondersteunt alle apparaten
LOG FILES: Geen behoud van logs
LOCATIES: 94 landen, 3000+ servers
SUPPORT: 24/7 Live Chat
TORRENTING: P2P & Torrenting toegestaan
NETFLIX: ontgrendelt Netflix USA
ENCRYPTIE/PROTOCOL: 256-bit AES/SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
KOST: $12,95/mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.ExpressVPN.com
ExpressVPN Pro’s

1. Massale selectie van servers op bijna alle continenten

Een van de grootste voordelen van ExpressVPN is het grote aantal servers. Deze VPN beschikt over 3.000 servers op 160 serverlocaties in 94 landen. Ze hebben een server op elk continent, behalve op Antarctica. ExpressVPN concurreert alleen met NordVPN, PIA, TorGuard en CyberGhost als het gaat om het aantal servers dat ze aanbieden.

Voor de meeste van hun servers bevinden het geregistreerde IP-adres en de fysieke server zich in hetzelfde land, maar ze geven u ook de mogelijkheid om virtuele servers te gebruiken. Virtuele servers komen overeen met het geregistreerde IP-adres met het land waarmee u bent verbonden, hoewel hun servers zich fysiek in een ander land bevinden dat meestal in de buurt ligt.

Hoewel minder dan 3% van hun servers virtuele servers zijn, zorgen deze servers ervoor dat u te allen tijde kunt genieten van een snelle, betrouwbare en veilige verbinding.

Deze grote keuze aan servers betekent dat u geen genoegen hoeft te nemen met de servers ver weg, die meestal het traagst zijn.

2. Snelheidstesten bewijzen dat ze erg snel zijn.

Een ander belangrijk aspect van ExpressVPN die vele zullen bevallen is hun snelheid. Ik heb hun prestaties getest op SpeedTest.net en Fast.com om extra grondig te zijn. De resultaten van SpeedTest.net laten een razendsnelle prestatie zien voor de meeste van de geteste locaties.

Ik heb het volgende getest:

New Jersey

Ping: 25ms / Download: 45.14 Mbps / Upload: 18.60 Mbps

New York

Ping: 39 ms / Download: 175,75 Mbps / Upload: 46,54 Mbps

Europa (VK)

Ping: 174ms / Download: 242,16 Mbps / Upload: 43,77 Mbps

Hongkong

Ping: 447ms / Download: 136,18 Mbps / Upload: 13.42 Mbps

De resultaten van Fast.com laten daarentegen een gemengd resultaat zien die mogelijk te wijten is aan Netflix-verbindingen:

Europa (UK)

Ping: 107ms / Download: 140 Mbps / Upload: 37 Mbps

Hongkong

Ping: 247ms / Download: 130 Mbps / Upload: 28 Mbps

Toch moet je nooit te veel nadruk leggen op een snelheidstest. Verschillende factoren zoals de fysieke locatie, uw internetverbinding en de snelheid van uw computer kunnen deze resultaten beïnvloeden.

3. Bruikbaarheid: Een tevredenstellende gebruikerservaring

ExpressVPN beweert dat je jezelf in ongeveer 5 minuten kunt instellen met hun service, dus ik wilde dit uitproberen. Ik was aangenaam verrast dat ik ExpressVPN snel en zonder problemen kon installeren en activeren.

Voordat ik het wist, gebruikte ik al hun “Smart Location” functie om efficiënt verbinding te maken met hun server.


U kunt uw verbinding zelfs handmatig configureren met behulp van OS-level VPN-instellingen. Er is ook ondersteuning voor letterlijk elk afzonderlijk apparaat dat u kunt bedenken – meer daarover later in de recensie.

Begin in slechts drie stappen:

Kies uw abonnement.
Ga naar hun instelpagina.
Download en installeer ExpressVPN.

4. Handige functies om u helpen veilig te blijven: Netwerkslot ‘Kill-Switch’

In het geval dat uw VPN wordt verbroken, is het cruciaal dat uw gegevens nog steeds niet worden gecompromitteerd. Maak kennis met hun kill-switch, genaamd Network Lock.

Zodra uw verbinding wordt onderbroken, zal het verkeer niet meer in of uit uw toestel kunnen komen. Ik was blij te beseffen dat dit betekent dat mijn persoonlijke gegevens nooit zullen worden blootgesteld aan iemand op het web, of het nu mijn ISP of criminelen zijn. Zelfs een mislukte verbinding zal mijn informatie niet in gevaar brengen.

ExpressVPN biedt dit als standaardfunctie aan op hun programma’s voor Mac, Windows, Linux en routers.

5. Compatibiliteit van het apparaat en routers

Er zit veel waarde in één abonnement omdat je het tegelijkertijd kunt gebruiken op maar liefst vijf ondersteunde apparaten, ongeacht het platform.

Apparaten - Windows, Android, Mac, iOS, Linux, Routers, Chromebook, Kindle Fire, Nook
Browseruitbreidingen - Chroom, Firefox
Consoles en Slimme TV's - Playstation, Apple TV, Xbox, Amazon Fire Stick TV, Nintendo Switch, Samsung Smart TV, alle spelconsoles, en slimme TV's

Er zijn tal van redenen om meer dan één apparaat te beveiligen, zoals uitgebreide beveiliging en soepele streaming op al uw apparaten.

Als u meer dan vijf apparaten moet beveiligen, hebt u twee opties: Koop een extra abonnement of stel ExpressVPN in voor uw router.

Als u deze VPN met een router gaat gebruiken, dan kunt u tal van apparaten efficiënter beveiligen en hoeft u uw VPN-app niet op elk apparaat te installeren. Dit maakt het gebruik van de VPN voor uw router de meest productieve optie, omdat u gameconsoles en slimme tv’s (alles wat zich op uw Wi-Fi-netwerk bevindt) kunt beschermen door alleen uw router te beveiligen.

Zoals ik met veel dingen op ExpressVPN te weten kom, vergt het beveiligen van uw router slechts een paar, snelle stappen:

Koop je eerste abonnement.
Kies uw VPN-router.
Kies het model van uw router.

In een mum van tijd hebt u uw volledige Wi-Fi-netwerk en talrijke apparaten beveiligd met slechts één VPN voor uw router.

6. Ondersteuning voor zowel Tor als Torrenting

Als iemand die de veiligste verbinding wil die er is, wilde ik natuurlijk weten of ExpressVPN Tor netwerken en torrenting ondersteunde. Na het doorzoeken van hun website was ik blij te lezen dat ze dat inderdaad doen.

Het gebruik van ExpressVPN met Tor geeft je de sterkst mogelijke beveiliging. Je krijgt de anonimiteit van Tor samen met de encryptie van VPN. Het eindresultaat is een luchtdichte verbinding waarbij zelfs je VPN niet in staat zal zijn om te zien wat je doet binnen het Tor netwerk.

Het is belangrijk om te onthouden dat je eerst verbinding moet maken met ExpressVPN en vervolgens met Tor om dit te laten werken.


Het gebruik van een Tor kan je verbindingssnelheid vertragen, maar als je in een land woont met een onderdrukkende overheid die je elke beweging in de gaten houdt, is het essentieel om dit als optie te hebben.

Torrenting is geweldig als je grote bestanden efficiënt en snel wilt downloaden en delen. Helaas, zonder een VPN, zal uw IP-adres, locatie en metagegevens worden blootgesteld aan nieuwsgierige blikken. ExpressVPN werkt met uTorrent, een van de meest gebruikte torrentclients die er zijn, om ervoor te zorgen dat uw activiteit voor het delen van bestanden nooit naar u wordt herleid.
expressvpn ondersteuning

Een live chatagent op de site heeft mij bevestigd dat ExpressVPN file-sharing verkeer van hun servers mogelijk maakt.

7. Geen lekken gevonden 

Ik heb ook ExpressVPN getest op mogelijke IP, DNS, WebRTC en IPX lekken. Hier zijn de websites die ik heb getest.

IPLeak.net

Resultaat: Geen lekkage

Perfect-Privacy.com DNS-lektest

Resultaat: Geen lekkage

BrowserLeaks WebRTC Lektest

Resultaat: Geen lekkage

IPX.ac

Resultaat: Geen lekkage

Om extra grondig te zijn, heb ik ook het installatiebestand van deze VPN op VirusTotal.com getest.

Er zijn geen virussen gevonden in het installatiepakket.

8. Klantenservice toont grote zorg voor klanten

Een goede klantenservice is een integraal onderdeel van elke service die u koopt. Naast de technische overwegingen is het een van de sterkste factoren die invloed kunnen hebben op het wel of niet kiezen voor een specifiek VPN. Immers, als je niet tech-savvy en je moeite hebt om uw VPN goed te laten werken, dan wilt u iemand hebben die 24/7 beschikbaar is om u te helpen (en ervoor zorgen dat uw informatie beschermd blijft de hele tijd).

Klantenondersteuning is zeker een van de meest nuttige aanbiedingen van ExpressVPN.

Om te beginnen is hun live chat 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Ik heb contact met hen opgenomen en hen een reeks vragen gesteld over hun functies. Ze gaven me duidelijke antwoorden en waren zeer responsief.


Een andere manier waarop hun klantenondersteuning voor u doorkomt is met hun vele zelfhulpgidsen die direct op hun website beschikbaar zijn. Als u niet wilt wachten op een agent, dan is dit uw beste kans.

U kunt ook contact opnemen met hun e-mail support of een support ticket indienen.

Ongeacht welke manier ik ook koos, vond ik dat ExpressVPN goed geïnformeerde, behulpzame agenten en middelen op hun website die het gemakkelijk voor u om de antwoorden die u nodig hebt om goed gebruik te maken van hun VPN en beschermd te blijven heeft.

9. Bedrijfslocatie: Britse Maagdeneilanden

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, zoals ik kon bevestigen van een van hun live chat-agenten.

De BVI is een verzameling van zelfbesturende eilanden in het Caribisch gebied. Misschien wel het beste is dat ze, vanuit het oogpunt van dataprivacy, geen deel uitmaken van de zogenaamde 14 Eyes of de SIGINT Seniors Europe. Deze 14 landen delen inlichtingengegevens met elkaar, dus buiten dit bereik van coördinatie is het nuttig om je privacy te beschermen.

Het goede aan het gevestigd zijn in de BVI is:

Er zijn geen wetten voor het bewaren van gegevens in hun rechtsgebied.
De enige keer dat een BVI-bedrijf kan worden gedwongen om informatie te onthullen in een onderzoek is door een bevel van hun hoge rechter (buiten landen kan een BVI-bedrijf niet worden gedwongen om iets te onthullen).
Er zijn veel hoepels die onderzoekers moeten doorlopen om een rechtbank met succes te overtuigen om een BVI-bedrijf te dwingen om informatie te onthullen.

Van wat ik kan zien, is het hebben van een VPN in de BVI een groot pluspunt om je identiteit en gegevens veilig te houden.

ExpressVPN Voordelen

  1. Registratiebeleid

Dit VPN hecht veel waarde aan uw privacy en heeft daarom een strikt no-logging beleid. Ze zullen uw gegevens nooit ophalen:

IP-adressen
Browsen in de geschiedenis
Verkeersbestemming of metagegevens
DNS-query's

expressvpn-beoordeling
Informatie op: https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/policy-towards-logs

Ze verzamelen ook nooit enige activiteit of verbindingslogs.

Een VPN zal echter altijd wat informatie moeten verzamelen. Het is goed om te weten dat ExpressVPN klanten zo waardeert dat ze altijd open zijn over wat ze nemen. Als ze toch wat gegevens verzamelen, laten ze dat altijd weten.

Ze verzamelen:

Apps die je hebt geactiveerd
Alleen de data die je hebt verbonden met het VPN
VPN-serverlocaties
Totaal aantal MB's aan gegevensoverdrachten

Ze slaan alleen de minste informatie over u op die ze nodig hebben om een betrouwbare VPN-service te kunnen uitvoeren.

2. Encryptiestandaarden: AES-encryptie

U wilt nooit dat derden zoals uw ISP of Wi-Fi-operators uw gevoelige gegevens onderscheppen wanneer deze van uw computer naar VPN-servers reizen. Om ervoor te zorgen dat dit nooit gebeurt, gebruikt ExpressVPN 256-bit AES (Advanced Encryption Standard).

De Amerikaanse overheid en veiligheidsexperts over de hele wereld gebruiken AES-256, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigen gegevens altijd vertrouwelijk blijven. Zelfs brute force aanvallen op AES-256 zijn onwaarschijnlijk.

3. Protocollen

Het beschermen van uw gegevens gaat verder dan het kiezen van een hoogwaardig VPN. Het VPN-protocol is net zo belangrijk, omdat dit de manier is waarop het VPN de gegevensoverdracht beveiligt.

Het kan behoorlijk ingewikkeld worden om uit te zoeken welk protocol het meest veilig is.

Gelukkig maakt ExpressVPN deze selectie een makkie door u te laten weten welk protocol het beste is. Voor extra veiligheid, ExpressVPN’s tunneling protocollen – methoden die uw apparaat gebruikt om verbinding te maken met een VPN server – gaan verder dan de standaard (en meest veilige) OpenVPN.

U kunt ExpressVPN automatisch het beste protocol voor u laten kiezen. ExpressVPN ondersteunt ook SSTP, L2TP/IPsec, en PPTP protocollen. De OpenVPN UDP/TCP optie is de beste combinatie van veiligheid en snelheid.

ExpressVPN nadelen

1. Netflix heeft aansluitingskwesties in vrij weinig locaties

Geen enkele recensie zou compleet zijn zonder een van de meest populaire redenen voor het gebruik van een VPN te onderzoeken: Werkt het met Netflix?

Technisch gezien werkt het wel, maar je moet een specifieke server vinden die niet geblokkeerd wordt, wat een beetje trial and error betekent.

De volgende servers werkten geweldig in onze tests, hoewel er problemen waren met veel Amerikaanse servers:

Amerika’s

Verenigde Staten (slechts 6 van de 30 servers werkten)
Canada
Brazilië
Colombia
Bahama's

Europa

Verenigd Koninkrijk (5 servers)
Zwitserland
Italië
Zweden
Monaco

Azië-Pacific

Hongkong
Japan
Australië

Midden-Oosten & Afrika

Algerije

2. ExpressVPN Prijzen, Betalingsopties, Geld-terug-Garantie en Gratis Proefabonnement

De prijs is altijd een belangrijke factor bij de beslissing over een VPN. ExpressVPN maakt dit heel duidelijk: ze zijn een premium VPN, dus dat is terug te zien in hun prijsstelling. U zult moeten beslissen of het de moeite waard is om iets extra’s te betalen voor hun uitstekende beveiliging en goede reputatie.

Abonnementsplan

ExpressVPN beschikt over verschillende abonnementsformules:

Maandelijks: $12,95
6-maandenplan: $9,99 per maand
12-maandenplan: 8,32 dollar per maand.

Hoe langer uw abonnement, hoe goedkoper het wordt.

Dat wil niet zeggen dat dit een goedkope VPN is. Als u ze vergelijkt met gratis VPN’s, lijkt dit misschien een beetje hoog, maar als u rekening houdt met al hun functies (servers) en prestaties (hoge snelheden), kunt u zien waarom ExpressVPN kosten in rekening brengt voor wat ze doen.


Betalingsopties

ExpressVPN maakt het gemakkelijk om te betalen voor hun diensten.

U kunt uw abonnement op verschillende manieren betalen, waarbij alle grote creditcards worden geaccepteerd. Er zijn ook alternatieve manieren van betaling, zoals PayPal en Bitcoin, als dat makkelijker voor u is.

Om te betalen, selecteert u gewoon uw plan, voert u uw e-mailadres in en kiest u de betalingsmethode van uw voorkeur.
Geld-terug-garantie

U zult blij zijn te weten dat er een 30-dagen terugbetalingsgarantie is voor elk abonnementsplan. Dit betekent dat u hun service zonder risico’s kunt uitproberen.


Als je na 30 dagen om wat voor reden dan ook van gedachten verandert, krijg je je geld terug, zonder vragen te stellen.

Uw geld terugkrijgen is net zo eenvoudig als contact opnemen met het ondersteuningsteam van ExpressVPN.

Gratis proefabonnement

Jammer genoeg, omdat ze een premium VPN zijn, wordt er geen gratis proef aangeboden.

Er is echter wel een gratis proefversie voor sommige mobiele apparaten. Elk mobiel apparaat in landen die toegang hebben tot de Google Play (Android) / App Store (iOS) kan een gratis 7-daagse proefversie ontvangen zodra ze de app hebben gedownload.


Beveel ik ExpressVPN aan?

Als je alles over de prijzen van ExpressVPN in ogenschouw neemt, kan het zeker als een oplichterij overkomen. Je krijgt wel waar je voor betaalt, maar er zijn andere VPN’s die we hoger waarderen dan zij, en die zijn niet zo duur. Uiteindelijk is ExpressVPN nog steeds erg duur in vergelijking met veel andere VPN’s.

Voor zover VPN’s gaan, zijn ze moeilijk te verslaan. Hun beveiliging is top-notch, en ze maken het gemakkelijk voor u om zoveel apparaten te beschermen als u wilt, terwijl ze geen snelheid opofferen.

Hoewel het een premium service is, zoals de prijsstelling aangeeft, bieden ze een groot aantal servers verspreid over verschillende regio’s van de wereld. Hun klantenservice en ondersteuning van Tor en torrenting zijn prijzenswaardig.

Het is je geld waard, daarom raad ik ze aan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.