Netflix blokkade met VPN omzeilen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hier is onze lijst met de beste diensten voor Netflix:

 1. ExpressVPN
  Bezoek expressvpn.com

Naast de extreem snelle servers die ideaal zijn voor het streamen van video, is ExpressVPN de meest betrouwbare VPN-provider voor toegang tot Netflix. Met zijn enorme netwerk van servers in 145 steden in 94 landen kunt u gemakkelijk uw locatie spoofen om Netflix te bekijken vanuit plaatsen als de Verenigde Staten, Canada en Duitsland.

Het kan voorkomen dat niet alle servers met Netflix werken wanneer u ExpressVPN gebruikt, omdat de VPN-detectie in de loop van de tijd evolueert.

Als u een paar servers hebt geprobeerd en geen servers hebt gevonden die werken, kunt u contact opnemen met de 24/7-klantenservice van ExpressVPN en hen vragen met welke server u verbinding moet maken. Zij zouden u dan moeten kunnen doorverwijzen naar de server die u nodig heeft.

Verschillende platformen

ExpressVPN ondersteunt veel verschillende platformen, waaronder:

 • zowel nieuwe als oudere versies van Windows (dat is Windows RT, Windows XP, Windows Vista, en Windows 7, 8, en 10)
 • Mac OS en iOS
 • Linux
 • Android
 • Chromebook
 • Light the Fire
 • Nook.

De sterke 256-bits AES-encryptie houdt uw gegevens veilig en het no-logging-beleid garandeert uw privacy.

Lees meer in onze volledige ExpressVPN review.

Voordelen

 • Werkt samen met US Netflix, iPlayer, Hulu en andere diensten.
 • Snelle serveert met minimaal snelheidsverlies
 • Veilige encryptie & VPN-protocollen
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice.

Nadelen

 • Iets duurde dan sommige andere opties.

HET BESTE PROGRAMMA VOOR NETFLIX

ExpressVPN is onze eerste keuze voor het deblokkeren van Netflix. Meld u aan voor een jaar met ExpressVPN voor $6,67 per maand en krijg 3 maanden GRATIS. Een 30-dagen geld-terug-garantie is inbegrepen op alle plannen.

 1. 2. NordVPN
  Bezoek nordvpn.com

Een andere VPN-optie voor Netflix-gebruikers is NordVPN. Deze dienst is perfect voor zeer privacygevoelige gebruikers, dankzij het sterke encryptie- en no-loggingbeleid. Het is gespecialiseerd in het omzeilen van regiosluizen, waardoor het een van de grootste netwerken van servers heeft met meer dan 5100 servers in 60 verschillende landen.

NordVPN heeft zelfs voor Netflix geoptimaliseerde servers die geen extra configuratie nodig hebben om te kunnen werken.

Dit zijn bijzonder genummerde servers die speciaal zijn opgezet om op Netflix te kunnen letten. U kunt de exacte instructies voor het bekijken van Netflix op de NordVPN website hier zien.

Volgens de informatie van NordVPN werken de servers op dit moment met Netflix in de VS, maar ook in Frankrijk, India, Nederland, Canada, Duitsland en Australië.

Lees meer in onze volledige NordVPN review.

Voordelen

 • Servers geoptimaliseerd voor het deblokkeren van Netflix
 • Uitgebreid serverpark van meer dan 5.400 verschillende servers
 • DNS-lekbeveiliging, kill-switch
 • “Dubbele” gegevensbescherming
 • Klantenservice (24/7 Chat).

Nadelen

 • Apps kunnen soms traag zijn om verbinding te maken.

BESTE BETAALBARE VPN

Krijg een 70% korting op de 3-jarige special, slechts $3.49 per maand! Alle plannen worden ondersteund door een 30-dagen geld-terug-garantie.

 1. CyberGhost
  Bezoek cyberghost.com

Cyberghost is erin geslaagd zichzelf opnieuw uit te vinden onder een nieuw eigendomsrecht. Ze hebben hun operaties sterk verbeterd door het toevoegen van een stortvloed aan nieuwe servers en locaties, verbeterde snelheden bij lange na niet en verhoogde de beveiliging van al hun infrastructuur.

Het goede aan het adverteren van zo’n 3600 servers wereldwijd is dat sommige daarvan specifiek bedoeld zijn voor Netflix-streaming – open gewoon de app en selecteer uw voorkeursserver in het streaming-menu.

Dat betekent dat u geen contact hoeft op te nemen met de klantenservice voor werkende servers of dat u gewoon elke keer dat u tegen een probleem aanloopt een willekeurige server hoeft te proberen.

Bovendien is er een revisiefunctie waarmee u op het IP-adres van een server kunt duimen, zodat het supportteam kan zien of een server geblokkeerd is of niet.

Vanuit het oogpunt van privacy is Cyberghost gevestigd in Roemenië – een land dat geen wetten voor het bewaren van gegevens heeft, wat betekent dat u volledig privé kunt streamen; er worden geen logs en geen gegevensgebruik gelekt.

Lees meer in onze volledige CyberGhost-review.

Voordelen

 • Werkt met Netflix, iPlayer, Amazon Prime, Hulu
 • Speciaal profiel, ontworpen voor privé-stralen
 • 7 gelijktijdige verbindingen
 • Geen logbestanden
 • Live chat ondersteuning (24/7).

Nadelen

 • IPv6 WebRTC-lek in macOS
 • Werkt niet goed in China.

READER SPECIAL: CyberGhost werkt geweldig met Netflix. Krijg een enorme korting voor hun 18-maandenplan – slechts 2,75 dollar per maand.

 1. PrivateVPN
  Bezoek privatevpn.com

PrivateVPN is een andere geweldige oplossing voor het deblokkeren van Netflix. Ze richten zich sterk op privacy en gebruiksvriendelijkheid, wat betekent dat het u het comfort biedt om veilig toegang te krijgen tot content.

PrivateVPN heeft apps voor smartphones, computers en zelfs de firestick – het wordt geleverd met een superlichte en vrij gestroomlijnde interface, zodat iedereen het kan gebruiken, hoe tech-literatuur ze ook zijn. Kies gewoon een server en maak verbinding.

De service wordt geleverd met een unieke functie die het kijken naar Netflix uiterst eenvoudig maakt. Daarmee bedoelen we bevestigde servers die werken met de dienst – gewoon bladeren in de serverlijst en je ziet een aantal vreemde labels die zeggen: “Netflix”, “Hulu”, “BBC” en andere; voila, je bent geen grens meer”.

Het duurt seconden om verbinding te maken en te beginnen met het streamen.

EXCLUSIEF DEAL: Krijg 76% korting op een jaarabonnement met 5 extra maanden GRATIS, slechts $2,54 per maand!

 1. StrongVPN
  Bezoek strongvpn.com

Sommige gebruikers klagen over het feit dat StrongVPN niet met Netflix werkt. Onze tests hebben uitgewezen dat ze specifieke servers in de VS hebben om Netflix US – Miami en Atlanta te deblokkeren, maar als u problemen ondervindt, stuur dan een e-mail naar het ondersteuningsteam en zij zullen u helpen met werkende servers.

De enige nadelen zijn dat we het OpenVPN-protocol niet konden gebruiken, dat veiliger is dan PPTP (Opmerking: SSTP werkte ook op het moment van schrijven) en dat je Netflix niet kunt deblokkeren van de app.

Dus als u geen probleem heeft met het draaien van Netflix in een browser, is StrongVPN een “sterke” optie.

SMART DEAL: Krijg 41% korting op een jaarabonnement, slechts $5,83 per maand.

Netflix en gedeelde IP-adressen

Het eerste probleem dat VPN-detectie onderzoekt, zijn gedeelde IP-adressen. Veel VPN-aanbieders zullen gebruik maken van gedeelde IP-adressen, zodat u zich op hetzelfde IP-adres kunt bevinden als tientallen of zelfs honderden andere gebruikers.

Dit is voordelig voor de anonimiteit, maar het is voor Netflix gemakkelijk om te zien welke IP-adressen toegang hebben tot enorme hoeveelheden gegevens, wat suggereert dat ze een VPN gedeeld IP zijn, en om ze te blokkeren.
Anonimiteit versus het opofferen van privacy

Anonimiteit versus het opofferen van privacy

Dit is voordelig voor de anonimiteit, maar het is voor Netflix gemakkelijk om te zien welke IP-adressen toegang hebben tot enorme hoeveelheden gegevens, wat suggereert dat ze een VPN gedeeld IP zijn, en om ze te blokkeren.
Anonimiteit versus het opofferen van privacy

Een oplossing hiervoor is het gebruik van een individueel IP-adres, wat sommige VPN-aanbieders wel aanbieden, maar dit verliest het voordeel van de anonimiteit die een gedeeld IP biedt.

Een ander probleem is dat VPN-aanbieders doorgaans in grote hoeveelheden IP-adressen zullen kopen, zodat ze een heleboel servers onder vergelijkbare IP-adressen zullen hebben.

Als Netflix eenmaal heeft ontdekt dat een bepaald IP-adres door een VPN wordt gebruikt, blokkeert het soms een hele reeks adressen in bulk.

Dit betekent dat gebruikers die niet eens VPN’s draaien door dit probleem kunnen worden beïnvloed, omdat hun IP-adres toevallig in de buurt komt van een reeks VPN-IP-adressen.

De regels die Netflix gebruikt om VPN’s te detecteren worden niet volledig begrepen en hun VPN-detectie blijft zich in de loop van de tijd ontwikkelen. Hierdoor is een situatie ontstaan waarin veel, zo niet de meeste VPN’s niet meer met Netflix werken.

Zelfs als u een Netflix-klant bent die alleen toegang wil hebben tot content uit uw eigen land, zult u nog steeds geen gebruik kunnen maken van de dienst zonder uw VPN uit te schakelen en uw privacy op te offeren.

Netflix’s App vs Browser (getest)

Een aparte complicatie bij het kijken met een VPN zijn de twee verschillende manieren waarop u toegang krijgt tot de Netflix-service. Naast het verbieden van IP-adressen detecteert Netflix ook VPN’s door te kijken of de locatie van uw IP-adres en uw DNS-server overeenkomen.

Als u uw webbrowser gebruikt om naar Netflix te kijken en u hebt een VPN geïnstalleerd, dan kan de VPN-provider uw verkeer via een door hen geleverde DNS-server routeren. Op deze manier komen uw verkeer en uw DNS-server overeen en activeert u de proxy-fout niet.

GERELATEERD BERICHT: Hoe krijgt u een Amerikaans IP-adres van overal vandaan?

Wanneer u Netflix in een app voor uw Android- of iOS-toestel gebruikt, werkt dit echter niet altijd. Apps kunnen de DNS-instellingen op uw toestel overschrijven en uw toestel dwingen de standaard ISP-naamserver te gebruiken.

Dit betekent dat wanneer uw VPN-service is ingeschakeld, de locatie van het verkeer dat door de server gaat niet overeenkomt met de DNS-server, zodat de app het VPN-gebruik kan detecteren.

In dit geval wordt de proxyfout geactiveerd.

Omzeil de VPN-banning en deblokkeer de inhoud van Netflix

Veel VPN-aanbieders hebben dit probleem nog niet kunnen oplossen om gebruikers in staat te stellen via een app naar Netflix te kijken. De VPN’s die we hieronder hebben geselecteerd, hebben echter een manier gevonden om dit probleem op te lossen.

Installeer een VPN op uw router

Een alternatieve strategie om dit probleem te beheren is om uw VPN-software rechtstreeks op uw router te installeren in plaats van op uw individuele apparaten. Op deze manier wordt al het verkeer dat via uw router wordt verstuurd (d.w.z. al het verkeer dat afkomstig is van uw thuisnetwerk) automatisch gecodeerd.

Zodra u uw VPN-software op uw router hebt geïnstalleerd, moet u uw instellingen configureren om DNS-query’s door te sturen naar de DNS-servers die door uw VPN worden geleverd. Nu kunt u Netflix op elk apparaat bekijken – zelfs via een app – zonder de proxy-fout te activeren.

U kunt instructies vinden over hoe u VPN-software op uw router kunt installeren en hoe u uw DNS-instellingen kunt configureren op de website van uw VPN-provider.

Hoe u Netflix met een VPN kunt gebruiken

Als u eenmaal een VPN-aanbieder heeft gekozen en zich heeft aangemeld voor een plan, dan is het gebruik van uw VPN met Netflix eenvoudig. Begin met het downloaden en installeren van de VPN-software van de door u gekozen provider.

Wanneer u de software voor het eerst gebruikt, ziet u een lijst met servers in verschillende landen waarmee u verbinding kunt maken.

Zoek er een die zich in het land bevindt waar u Netflix wilt bekijken en maak er verbinding mee.

Werkt mijn VPN?

U kunt controleren of uw VPN werkt door naar https://whatismyipaddress.com/ te gaan. Deze site vertelt u uw huidige IP-adres en toont de locatie van dat adres op een kaart.

Nu kunt u uw browser openen en naar https://www.netflix.com/ gaan. U moet de versie van de site zien die overeenkomt met de locatie van uw VPN-server. Dus, als u een server in de UK heeft gekozen, moet u de UK-versie van Netflix zien. Log in en u kunt de site gebruiken zoals gewoonlijk, maar nu krijgt u alle Britse inhoud te zien in plaats van de inhoud van uw eigen land.

U kunt deze methode gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix vanuit de hele wereld. Enkele van de meest populaire versies van Netflix zijn die in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk, omdat deze veel inhoud hebben die ontbreekt in andere landen zoals Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Hong Kong en Turkije.

Omzeil Netflix Regio Sloten

Netflix heeft zich tot doel gesteld om het omzeilen van hun regiosluizen op inhoud het afgelopen jaar of twee jaar steeds moeilijker te maken, en ze zijn erin geslaagd om veel VPN-gebruikers uit te sluiten.

Hoewel het begrijpelijk is dat ze strikte regels voor regiosluiting moeten afdwingen van de auteursrechthouders die hun content aanbieden, is het zeer controversieel dat ze ook de toegang blokkeren voor klanten die een VPN willen gebruiken om hun privacy te beschermen.

Hoewel het begrijpelijk is dat ze strikte regels voor regiosluiting moeten afdwingen van de auteursrechthouders die hun content aanbieden, is het zeer controversieel dat ze ook de toegang blokkeren voor klanten die een VPN willen gebruiken om hun privacy te beschermen.

VPN’s: De toekomst

Uiteindelijk wil Netflix al zijn inhoud wereldwijd beschikbaar stellen, maar voorlopig zitten we vast aan de regiosluiting.

Als u toegang wilt krijgen tot Netflix-content uit andere landen, is dit echter nog steeds mogelijk. U kunt een van de twee VPN-aanbieders die we hier hebben aanbevolen – ExpressVPN en NordVPN – gebruiken om de Netflix-regio-sluitingen te omzeilen.

Conclusie

VPN-detectie zal steeds geavanceerder worden, dus u moet misschien advies vragen om de specifieke servers te vinden waarmee u verbinding kunt maken om toegang te krijgen tot Netflix, maar zoals de zaken er nu voorstaan zijn deze twee de meest betrouwbare opties voor VPN’s om toegang te krijgen tot Netflix.

 

Heeft u geprobeerd om de Netflix-regiosloten te omzeilen? Gebruikt u een van de VPN’s die we hebben aanbevolen, of is er een andere die u verkiest? Laat ons uw tips weten in de commentaren hieronder!

Netflix ontgrendelen: Snelle FAQ

Welke VPN’s werken met Netflix?
We hebben meer dan 5000 tests gedaan op 45+ VPN’s en kwamen tot de conclusie dat WORK ad Netflix kan deblokkeren. Dat zijn ze: ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, PrivateVPN en StrongVPN.

Is het gebruik van een VPN met Netflix illegaal?
Aangezien Netflix niet weet of een VPN “voor legitieme doeleinden” wordt gebruikt, blokkeren ze het VPN-gebruik voor hun gebruikers. Maar dat betekent niet dat je iets illegaals gaat doen door er een te gebruiken. Er is geen wet tegen het gebruik van een VPN om naar Netflix te kijken.

Waarom heb ik een VPN nodig met Netflix?
Een VPN is meer dan een hulpmiddel om apps en websites voor de gek te houden en te laten denken dat uw locatie ergens anders ligt. We raden het gebruik van een VPN aan, omdat het in uw eigen belang is als het gaat om privacy.

Waarom werkt Netflix niet met een VPN?
Omdat u niet de juiste VPN gebruikt. Uit ons onderzoek naar 45+ VPN’s blijkt dat slechts enkele diensten het bekijken van Netflix daadwerkelijk kunnen deblokkeren.

Hoe kunt u Netflix VPN deblokkeren?
Het gebruik van een VPN met Netflix is eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor een aanbevolen VPN-service uit onze lijst en vervolgens de instructies voor het instellen van alles op te volgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.